Net zoals iedere zomer, heet Granada het Internationale Festival van muziek en dans weer welkom van 20 juni t/m 11 juli 2014.
Dit is het festival waar de meeste mensen het meest naar uitkijken, omdat veel belangrijke artiesten optreden en hun magische atmosferen verspreiden over de stad in deze dagen. Apart van het officiële programma dat meestal plaats vindt in verschillende delen van het Alhambra, (zoals de tuinen van het Generalife and het Paleis van Carlos V) en die je alleen bij kan bezoeken door het kopen van een kaartje, is er gelijktijdig ook een ander festival dat FEX heet. Deze is helemaal gratis, maar je moet er zeker van zijn dat je een plaats reserveert tijdens de optredens, doordat alle artiesten die deelnemen zeer bekend zijn in muziek, dans of theater. Bedenk je daardoor goed hoeveel mensen deze artiesten willen aanschouwen, zeker als het gratis is!!

Dit is de officiële website van dit fantastische festival in Granada, waar je de genodigde artiesten van dit jaar kunt ontdekken.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

*

0
    0
    Ihr Kauf
    Sie haben nichts hinzugefügt...Zurück zum Katalog
    Skip to content